Beoordelingen van Olijfje Enschede

Recente recensies

5.0
hannytemmink
gisteren

was heerlijk

Martin van derTuin
30 november 2021

Product was goed, vond alleen de prijsverhoging behoorlijk

Manuela
30 november 2021

Perfect altijd heerlijk eten..

Bianca
27 november 2021

Eten is altijd warm en goed alleen het broodje voor de döner was hard en droog helaas al meerdere keren voor gekomen . Voor de rest altijd goed en netjes.

Thomas
27 november 2021
Rene Kalsbeek
25 november 2021

Helaas is vandaag niet de pizza bezorgd die we hebben besteld. ook was de pizza niet warm meer. Erg jammer!!

Ineke Niemeijer
21 november 2021

Het eten was een kwartier te laat, ik vond het ook niet echt warm en mijn gratis drankje was er niet bij!! Dat ben ik niet gewend van Olijfje!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D.S.
21 november 2021

Niets te klagen over het eten smaakt voortreffelijk, alleen jammer dat de saus die wel besteld was er niet bij was en dat is niet de eerste keer. Ook het gratis blikje drinken voor de tweede keer niet gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Irene Muntendam
20 november 2021

Prima bezorging, en lekker eten.

Thomas
20 november 2021
Thomas
20 november 2021
Tim
20 november 2021
Martin
18 november 2021
Borie
14 november 2021

Prima in orde zoals altijd

Oostindie
13 november 2021

Precies op tijd klaar, heerlijke iets pittige pizza Brutus en goed smakende Quattro stagione. Goed van temperatuur.

Thomas
13 november 2021
Floris
12 november 2021

Volgende keer het broodje bij de shoarma speciaal

Gerald Broen
11 november 2021

Pizza was niet warm

wibo
8 november 2021

Prima eetwaar maar erg vreemd dat voor het gemak van ideal, voor zowel de klant als ondernemer. vijfentwintig cent betaald moet worden. Geld uit de zak klopperij en dus dat ik uit principe hier geen eten meer haal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

IN
8 november 2021

Gisteren shoarma besteld, bijna een uur moeten wachten (normaal een kwartiertje), broodje was helemaal koud en vlees was amper lauw. Jammer, hopelijk volgende keer beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stefano
8 november 2021

Het was een zondag dus snap dat het wat langer kan duren. Bestelling kwam uiteindelijk na een uur en een kwartier. Maar het was toen ook nog koud, aardappeltjes waren helemaal zacht en er zat niet echt smaak aan de pizza. Jammer dat de kwaliteit steeds minder wordt bij Olijfje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thomas
6 november 2021
Manuel
6 november 2021

Wij bestellen altijd bij Olijfje. Het eten is altijd super lekker en wordt snel geleverd. Vriendelijke mensen. 5 sterren voor Olijfje.

Chris
6 november 2021

Het eten was lauw. Dat vond ik jammer. Normaal altijd prima. Nu even niet.

Ter horst
31 oktober 2021

Aardappels waren erg zacht en vet niet goed doorbakken en dit geld ook voor de grote shoarma en kipfilet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thomas
30 oktober 2021
Kim
29 oktober 2021

Pizza niet gaar en niet echt warm en ook nog een euro duurder

Ter horst
29 oktober 2021

Prima

Rian
24 oktober 2021

Eten is goed, zoals eigenlijk altijd Alleen 6 hotwings besteld en er maar 5 gekregen ☹️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gea Zwijnenberg
24 oktober 2021

Pizza was bijna koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
24 oktober 2021

Bestelling kwam wel op de afgesproken tijd. Maar alles was koud

Carola
22 oktober 2021

Het broodje kipfilet is super lekker Maar de lasagne hawai met ananas en ham is heel vies

Sjoerd
18 oktober 2021

Lekkere pizza en snel bezorgd!

G.jansen
17 oktober 2021

Was weer gewoon goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ineke Niemeijer
16 oktober 2021

Zoals gewoonlijk was het weer geweldig en uitstekend verzorgd! Zelf gebakken brood en sla bij de lasagne en bij de pasta carbonara!! Jullie zijn voor mij nummer 1!!!

Thomas
16 oktober 2021
Gerald
14 oktober 2021

Geweldige kipshoarma, lekker pitabroodje en een apart schaaltje sla met tomaat en snel bezorgd

Martijn
14 oktober 2021
Ronell
11 oktober 2021
Akkerman
10 oktober 2021

Er zat geen brood bij de lasagne en de knoflooksaus bij de lahmacun miste ook. Verder wel lekker als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anneke
10 oktober 2021

Van de 2 pizza's was 1 niet diegene die ik besteld had. Het stond wel goed op de bon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mekkelholt
10 oktober 2021

Was heel lekker maar was al iets afgekoeld Ik denk door de afstand Maar lekker was het

Thomas
9 oktober 2021
Ste
8 oktober 2021

Pizza erg droog en hard, wel snel bezorgd.

Marian
4 oktober 2021
Mart
3 oktober 2021
Thomas
2 oktober 2021
J.K
30 september 2021

Jammer viel erg tegen deze keer.Het is zo dicht bij ,dan verwacht je niet dat je eten lauw is.Dat de gene die bezorgt een pizza vergeet mee te nemen .En dan ook nog eens geen wisselgeld bij zich heeft. Anders nooit geen klachten ,altijd alles goed en vooral lekker eten.

Kim
29 september 2021
Peter
29 september 2021

35 minuten te laat, koud eten. Daardoor moest een persoon zonder eten weg.

Marja
28 september 2021

heerlijk gegeten

Visser
26 september 2021

Wij bestellen regelmatig en eigenlijk is het altijd goed. Snelle bezorging, lekker, warm en vriendelijke bezorger(s). Top!

Thomas
25 september 2021
Greet Roelfsema
24 september 2021

Keurig op tijd, goed warm en heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar.

Chris de Vries
24 september 2021

Uitstekend

Vergeest
23 september 2021

De pizza was gewoon koud, met allemaal rauwe groente, net alsof het niet de oven in is geweest. Was niet te eten.

Maud
21 september 2021

Bestelling geplaatst om 16:30, werd pas om 18:10 bezorgd. Vind ik erg slecht. Eten zelf was ook niet goed. Saté was nog rood van binnen. Saté saus was hard. Snitzel was doordrenkt met saus. Gamba’s hadden gelekt waardoor de aardappels niet meer te eten waren. Eerste keer bij olijfje maar nooit meer

Thomas
19 september 2021
Pauli
19 september 2021

Goeie prijs/kwaliteitverhouding, vriendelijke bediening en de bestelling was perfect op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thomas
18 september 2021
PAY.
16 september 2021

We bestellen hier vrij vaak,. altijd vriendelijke bezorgers. Super eten, en ruime keuze. Olijfje is onze standaard restaurant voor bestellingen op kantoor.

Merel
14 september 2021

Bestellen vaak bij Olijfje. Is altijd goed. Vorige week was het helaas wat vetter dan normaal. Hier over gebeld en samen tot een super oplossing gekomen. Top!!

Alice
13 september 2021

Het was bijna prima. We hadden allen de blikjes drinken niet bij de bestelling en er ontbrak knoflooksaus.

Hans en carina
13 september 2021

Was weer toppp👍Heerlijk vooral zo door blijven gaan 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

de Jonge
13 september 2021

Mijn hamburger bbq was erg lekker. De cheeseburger voor mijn vrouw was te groot. Ja, dat kan ook nog.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Spiering
12 september 2021

Eten was prima. Echter, staat er op jullie website dat we blikjes frisdrank erbij krijgen. (Nog niet echt een ramp dat we die niet hebben gekregen). Alleen vind ik het jammer dat als ik bij de opmerkingen schrijf dat ik de saus apart wil dan gebeurt dit niet, erg jammer. Ook vroeg ik of er een menukaart erbij kon ook niet gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ineke Niemeijer
12 september 2021
Puck
11 september 2021
Thomas
11 september 2021
Jeroen
9 september 2021

Heerlijke pizza, snelle bezorging

George
7 september 2021

Smaakte goed en keurig op tijd

Hans en Carina
6 september 2021

Was weer Topp , snelle bezorging 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ineke Niemeijer
5 september 2021
Jv
5 september 2021

Groot broodje besteld,kleine gekregen. Broodje was klef en taai, geen salade erbij zoals besteld. Helaas niet de eerste keer dat ik teleurgesteld ben door Olijfje. Bezorging was wel snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
4 september 2021

Vandaag maar eens een pizza olijfje besteld. En hij was heerlijk!! En zeer rijkelijk belegd. De topping van shoarma was super.

Thomas
4 september 2021
Jos
4 september 2021

Mooi op tijd, vriendelijk

Thomas
1 september 2021
Irene
31 augustus 2021

Prima eten, en vriendelijke bezorger.

Kim
31 augustus 2021

Snel, vriendelijk, warme en heerlijke pizza! Bedankt!

Jane
31 augustus 2021

Snelle service en het eten is elke keer zeer goed!

Maik
30 augustus 2021

Hoeveelheid vlees voor een schotel erg weinig, je betaald wel €15 voor. Bezorging op tijd.

Ineke Niemeijer
29 augustus 2021

Zoals gewoonlijk zag het er weer heerlijk uit en het was ook heerlijk. De eerste keer dat ik jullie pasta carbonara besteld heb! Weer heel netjes met sla en van dat heerlijke brood! Voor mij zijn jullie nummer 1!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thomas
28 augustus 2021
Puck Broos
28 augustus 2021

Heel lekker eten en het werd veel eerder bezorgd dan aangegeven. Altijd goed als ke trek hebt

Wendy
27 augustus 2021

De pizza was heerlijk zoals gewoonlijk en de aardappelschijfjes waren goed gekruid. Bezorging snel en vriendelijk.

Sonja
23 augustus 2021

Helaas Pizza niet echt warm en de salade niet koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thomas
21 augustus 2021
Niek
20 augustus 2021

Kipdoner was heerlijk maar pizza aardig aan de verbrande kant. Jammer

Hemmelder
19 augustus 2021

Broodje van de hamburger was voor driekwart zwart verbrand aan de onderkant, kan helaas geen foto toevoegen! Erg slecht dat dit uitgeserveerd word.

Marco
17 augustus 2021

Perfect

Tanja
17 augustus 2021

Heerlijke eten en netjes warm en op tijd bezorgd! Je wordt netjes van alles op de hoogte gebracht dus dat is echt super!

Marcha
17 augustus 2021

Eten was lekker, bezorging zou wat sneller mogen.

Dineke muller
16 augustus 2021

Na 3 x bezorging eindelijk de goede bestelling gekregen

Gerrit
16 augustus 2021

Het eten was er snel en heel lekker. Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thomas
14 augustus 2021
Sebas
12 augustus 2021

Spareribs heerlijk en ruim voldoende. Bezorging conform afspraak

Stuivenberg
12 augustus 2021

Een heerlijke, warme pizza werd op de afgesproken tijd bezorgd! Top

Jane
12 augustus 2021
Jan
11 augustus 2021

Voor 17:30 op gegeven. Precies optijd. Lekker warm. En heerlijk van smaak.

MC
10 augustus 2021

Was weer heerlijk

Hans en carina
10 augustus 2021

Was weer top snelle levering 👍👍👍

Erik
9 augustus 2021

Heerlijke pizza Goede service Snel bezorgd Het blijven gewoon de lekkerste pizzas van Enschede die ze hier bakken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sven
9 augustus 2021

Pasta pollo altijd top! Stukje brood erbij zou wel lekker zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thomas
7 augustus 2021
Tolga
7 augustus 2021

Ik bestel hier al een paar jaar. En in al die jaren ben ik nooit teleurgesteld. Ze leveren kwaliteit en goede portie's waar je ook vol van zit! Ook hun telefoniste maakt je dag goed. Heel lief en vriendelijk! Dikke 5 sterren*****

Irene
5 augustus 2021

Snel en lekker 😋

Lucien
5 augustus 2021

Het eten was heerlijk en de bezorging heel snel. Helaas zat het beloofde gratis blikje 7up niet bij de bestelling. Genoten van de knoflook spareribs ☺️☺️☺️

Ates
3 augustus 2021

De bakken waarin het eten zat waren stuk en de salade zat door de hele bak heen. We wonen om de hoek maar het leek wel of de bezorger was gevallen onderweg.

Casamio
2 augustus 2021

Dönerkip-boxen waren heerlijk! Duurde alleen kwartier langer voordat ze op het bestelde tijdstip klaar waren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tessa
1 augustus 2021

Heerlijk uit de kunst. Ga zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ria Posthumus
1 augustus 2021

Het was weer heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Isabelle
1 augustus 2021

Ik blijf fan! Vandaag weer genoten van de heerlijke lasagne, aanrader! Voor een zondag snel bezorgd en vriendelijke bezorger. Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

bm
1 augustus 2021

super ° altijd lekker en snel

Thomas
31 juli 2021
Kim
29 juli 2021

Supersnel, vriendelijke bezorger en een heerlijke warme pizza! Bedankt :)

Van der Veen
29 juli 2021

Alles gewoon top in orde, altijd perfect en op tijd en lekker!

Anoniem
28 juli 2021
Robert
25 juli 2021

Supersnel en superlekker bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ndh
25 juli 2021

Gearriveerd op verkeerd adres, 1 straat verderop. Gebeld, 3 keer heen en weer, na de 3e keer gelukt. Uiteindelijk een kwartier later, na het eerste belletje, op het juiste adres afgeleverd waardoor het eten niet meer heet was. Zonde want het was wel lekker!

Stephanie
25 juli 2021

Ze waren er supersnel en het was zoals gewoonlijk heerlijk!! We bellen niet voor niets geregeld!!

Thomas
24 juli 2021
De Groot
24 juli 2021

Het eten was prima, jammer dat het ruim een half uur later werd bezorgd dan de aangegeven tijd.

Wetzels
24 juli 2021

Het was heerlijk!!

Roxel Yacoub
23 juli 2021

Lekker 😋

Rianne
21 juli 2021

Wauw wat een supersnelle bestelling had ik vandaag. En ook superlekker!

Puck
21 juli 2021

Kapsalon en pizza besteld. De pizza doos was aan de onderkant aan 1 kant helemaal doorweekt. Waarschijnlijk was de doos gevallen of zo iets want toen ik de doos opendeed lag álle topping van de pizza en in de hoek van de doos. Zoiets kan gebeuren maar kijk dan de bestelling na. Ik heb betaald hiervoor en dat vind ik jammer. De kapsalon voor mijn man kwam ongeschonden bij ons en hij vond het heel lekker.

Isabelle
20 juli 2021

Het eten kwam snel, was goed warm nog en lekker van smaak! Aanrader! Blijft mijn favoriet om bij te bestellen. Vriendelijke man aan de deur.

Gaby
20 juli 2021

Perfect eten

Charlotte
19 juli 2021
Rianne Mathey
18 juli 2021

Ik vond dat het snel werd bezorgd ruim voor het tijdstip wat verwacht was. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thomas
18 juli 2021
Ineke Niemeijer
18 juli 2021

Altijd even, vriendelijk en behulpzaam en het eten is geweldig!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik sr
17 juli 2021
G.Manders
16 juli 2021

Was Perfect!

Timo
16 juli 2021
Thomas
12 juli 2021
Maaike
11 juli 2021

Gewoon de beste spareribs !!!

Thomas
10 juli 2021
Patrick
9 juli 2021

Bestelling kwam een half uur eerde als aangegeven (gelukkig waren we thuis) maar verde altijd lekker en nooit klachten. Top.!

M.J.B.
8 juli 2021

Helemaal prima en lekker

Joost
8 juli 2021

Wederom lekker, goed warm en snel bezorgd

Tobi Damhuis
8 juli 2021

Prima zoals altijd

Willeke
5 juli 2021

Ik moest gisteren 17 euro betalen ,,, ik betaal met met 50 euro hij vraagt er 2 euro bij heb en ik kreeg maar 30 euro terug in plaats van 35 ,,,, ik was er zelf ook niet hellemaal bij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
5 juli 2021

Eten was wederom erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wennie
4 juli 2021

Fantastisch eten en zee snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niels
1 juli 2021

Het eten is bereid met verse ingrediënten en dat proef je zeker terug... het eten is top en de bezorging ook

Linda
30 juni 2021

Bij de bezorging specifiek gevraagd om half acht omdat ik nog onderweg was van werk naar huis. Maar toch om vijf voor zeven bezorgd, was dus bijna koud toen ik kon beginnen om tien voor half acht. Als je je niet aan de tijden houd, bied het dan niet aan.

PAY.
29 juni 2021

Bestellingen van Olijfje zijn altijd super! of het nou pizza, shoarma of burgers zijn die we bestellen, we zijn altijd heel tevreden. Maximaal aantal sterren vanaf ons

Leonie
28 juni 2021

De sausjes en het drinken zaten er niet bij. Verder was het eten wel erg goed.

van Hoek
27 juni 2021

Helaas hebben we geen Olijfjesaus ontvangen en geen gratis cola. Plastic zakje was open gescheurd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rianne Mathey
27 juni 2021

Was allemaal dik in orde. Miste alleen de knoflooksaus bij mijn bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N. Griffioen
27 juni 2021

Het eten is prima, alleen is er van de 4 a 5 keer dat we bij Olijfje besteld hebben 2x een verkeerd gerecht bij ons geleverd. Slordig! Wij bestellen hier niet meer...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thomas
26 juni 2021
Janneke
25 juni 2021

Als altijd heerlijk gegeten 👍

a. verweij
24 juni 2021

de bestelling was heerlijk warm en smaakte prima

Puck
23 juni 2021
Sonja
22 juni 2021

Pasta en salades, waren heerlijk!

Gert
20 juni 2021
Anneke
19 juni 2021

Echt twee heerlijke pizza's. Mooie dunne bodem met een knapperige rand. En een smaakvolle vulling!

Thomas
19 juni 2021
Erik
19 juni 2021
Kim
18 juni 2021

Pizza niet helemaal gaar, was koud en de knoflooksaus en gratis cola vergeten

Johannes
15 juni 2021

Super lekker, echt super goed. Enige minpunt is dat de pizza wederom niet gesneden was, maar de pizza is echt super goed

Alice
14 juni 2021

Het was weer geweldig en mooi op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans en carina
13 juni 2021

Was weer Topp 👍bestelling was weer snel 😉eerder dan werd aangegeven..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Irene Muntendam.
13 juni 2021

Lekker eten. Bezorging goed.👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thomas
13 juni 2021
S.A.Arends
13 juni 2021

Heerlijk en warm geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joost
11 juni 2021

Lekker, warm en op tijd

Erik
11 juni 2021

Super lekker weer en snel. Kinderen vonden het ook heerlijk.

Kim
10 juni 2021

Heerlijke pizza en genoeg knoflook! Top

Bart Veenstra
9 juni 2021

Heerlijk eten. Precies op tijd. Goed warm en super vriendelijke bezorger! Echt een aanrader!

René
8 juni 2021

1e keer voor ons bij Olijfje. Ondanks dat er op/in de Calzone geen shoarma zat, en de extra bestelde gorgonzola ook ver te zoeken was, was het eten lekkeŕ! Bestelling was snel klaar en vriendelijk personeel bij de balie. Komen nog wel een keer weer 👍

Kuiper
7 juni 2021

Wij waren erg tevreden over onze bestelling en vonden het erg lekker.goede smaak en kwaliteit .Al met al erg geslaagd.Tot een volgende keer.

Bakker
7 juni 2021

Het eten was lekker👍alleen jammer dat de spareribs in folie waren verpakt en niet in een bakje zaten , nu werd het z'n gezop.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans carina
6 juni 2021

Snelle bezorging en waar voor je geld,onze complimenten Topp. Zeker voor herhaling vatbaar 👍👍👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thomas
6 juni 2021
Ma
5 juni 2021

Wederom geen gratis drankje. Ik bestel de volgende keer gewoon weer via Thuisbezorgd

Kim
5 juni 2021

De pizza was heerlijk!

Bjorn
5 juni 2021

Zeer goede hamburgers.

G. Wevers
4 juni 2021

Patat was koud en slap en niet te eten. Hamburger was ook niet meer warm. Heeft bijna 1 uur geduurd voordat bestelling bezorgd werd.

Stephanie
2 juni 2021

Zoals elke keer: Snel bezorgd en heerlijk gegeten!!

Erik
2 juni 2021

Prima kwaliteit en malse spare ribd

Petra
2 juni 2021

Bestelling kwam snel Satesaus was dik en papperig Bezorgen 50 ct te weinig terug gegeven Blikje fris zat er ook niet bij . Dat was wel eens beter ..jammer

Maarten
1 juni 2021

Precies optijd bezorgd, goed warm en heerlijke pizza's!

Marianne
31 mei 2021

prima service. lekker eten. doen we zeker vaker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janneke
30 mei 2021

Als altijd heerlijk eten

Frea
29 mei 2021

Top snelle bezorging en lekker eten zeer tevreden!

Thomas
29 mei 2021
Jarno ter meer
28 mei 2021

Eten is altijd goed ,alleen jammer dat ik vandaag 10 hotwings bestel en er maar 6 in zitten en dat voor 10 euro dure kippetjes!!

Harriët
28 mei 2021

Snelle en prettige bezorging

Hans
25 mei 2021

Super snelle bezorging en zeer goede kwaliteit

Saskia Klaassens
24 mei 2021

Bezorging was prima ip tijd en het eten warm en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin van der Vecht
24 mei 2021

Lekkere pizza, maar In mijn pizza carbonara zaten stukjes eierschaal. Dat hoort er echt niet in.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ineke Niemeijer
23 mei 2021
Dennis
23 mei 2021

Het eten en bezorging was uitstekend. Bedankt en tot ziens.

Thomas
22 mei 2021
bakker
20 mei 2021

het eten was prima van smaak ,alleen het bezorgen ging in 2x , dat was jammer omdat daar door het eten afkoelde

Irene
17 mei 2021

Het eten was heerlijk, erg tevreden. Vriendelijke nette bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thomas
15 mei 2021
Dewi
15 mei 2021
Rikie
13 mei 2021

heerlijk!!

Anoniem
13 mei 2021
Sophy
11 mei 2021

Altijd lekker en goeie porties

Stephanie H
10 mei 2021

Zoals gewoonlijk was het eten erg lekker en ruim voldoende!! Onze hartelijke dank voor het koken waar we zelf geen zin in hadden!!

Borggreve
10 mei 2021

Aardappels bijna koud ,vlees had gelekt zak helemaal door weekt gratis blikje drinken zat er niet bij vlees lauw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Muntendam
9 mei 2021

Prima kwaliteit. De bezorger mag wel iets vriendelijker.

Thomas
8 mei 2021
R Posthumus
8 mei 2021

Op tijd geleverd door vriendelijke jongeman. De pizza's waren overheerlijk!!

Anoniem
8 mei 2021

Top eten

Debbie
8 mei 2021

Mooi op tijd en netjes afgeleverd. Goed warm en smaakte prima!

Monique
7 mei 2021

Opnieuw een verrukkelijke pizza en veel sneller bezorgd dan de mail aangeeft. Top allemaal. Bestel graag weer 😁

A.Buist
5 mei 2021

Alles was prima verzorgd en goed warm bezorgd. Het heeft heerlijk gesmaakt.

Karin
5 mei 2021

Patat goed gekruid maar niet warm meer Frikandel en bamischijf echte b keus, die zou ik niet weer bestellen. Ook frikandel was niet meer warm Wel lekker cola

Richard
3 mei 2021

We bestellen er minimaal 4x per maand. Altijd lekker en de kwaliteit is goed! Bezorging is ook snel 👍🏻

Martin van der Vecht
3 mei 2021

In de pasta del pescatore zat weinig zalm en garnalen, maar een overdaad aan jalapanos. Het andere eten smaakte prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick
2 mei 2021

Ja wat zal ik zeggen.... Perfect, zo als altijd. Hebben weer heerlijk genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Timo
1 mei 2021

Heerlijk en veel, zoals altijd!

Rian
1 mei 2021

Lekker eten, we bestellen hier vaker Helaas vandaag heel weinig aardappels bij de kipsateschotel, hierover gebeld en ze kwamen het nabrengen: topservice

Thomas
1 mei 2021
Bea litjens
30 april 2021

Heel tevreden. Pizza's geweldig en de bezorging heel tevreden.

charlotte
30 april 2021
Wendy
29 april 2021

De pizza was weer heerlijk en snel bezorgd.

Marianne
28 april 2021

Oke het was Koningsdag. Maar als ik om 19 uur alleen een beetje pasta bestel verwacht ik niet dat het pas om half 9 geleverd word. Daarnaast had ik de gewone carbonara besteld maar kreeg er 1 met champignons en ui erin. Maar goed dat ik dat lus. In een restaurant had ik het terug gestuurd naar de keuken en was vertrokken. Het is dat ik al betaald had.

Kaiser
27 april 2021

Sparribs waren erg klein en zat bijna geen vlees op en beetje verbrand

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert
26 april 2021
Fred
26 april 2021

Eten was heerlijk! En werd snel bezorgd ! Echter de planning die ik vooraf kreeg hoe laat het eten werd bezorgd klopte totaal niet ! Dat stond 19:20 en het eten werd om 18:30 bezorgd dat systeem kan beter !

Peter
26 april 2021

Lekker eten en super snel bezorgd

Annemiek
22 april 2021

Het eten was heerlijk en goed warm. Na 15/20 minuten was het er al! Alleen het blikje drinken vergeten, maar dat is geen ramp. Top!

Mm
21 april 2021

Was lekker, alleen jammer dat de aardappels koud waren ,

Thomas
18 april 2021
Laurens
18 april 2021

Lekker eten! Super snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thomas
17 april 2021
Marco
12 april 2021

Perfect

Thomas
10 april 2021
Kayli
10 april 2021
Ruud
8 april 2021

Eten weer top! Klein foutje met de pizza maardat werd netjes hersteld, waarvoor nogmaals dank!!

Martijn
6 april 2021

Spare ribs smaakten goed! Helaas gratis drankje vergeten mee te leveren

Tim
5 april 2021

Ik bestelde mijn pizza’s altijd bij grote bekende ketens, had ik hier maar eerder besteld. Een pizza zoals hij moet zijn in mijn beleving. Daarnaast vriendelijke mensen, snelle bezorging en de pizza’s waren goed warm. Ohja en een gratis blikje fris bij bestelling op hun website 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim
4 april 2021

Was lekker, jammer dat de bestelde pizza ontbrak. Werd wel alsnog snel later geleverd maar toch even jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fokje Kirk
4 april 2021

heerlijke sparerib menu's gehad keurig op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thomas
3 april 2021
Jos
31 maart 2021

Heerlijk en op tijd, voldeed geheel aan de verwachting

Gerrit
28 maart 2021

Eten is uitstekend, maar als je een gratis blikje drinken aanbiedt doe het er dan ook bij!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Posthumus
28 maart 2021

Was op het juiste tijdstip geleverd, temperatuur was goed en smaak Voortreffellijk. En ook de doos was geen natte boel!

Thomas
27 maart 2021
Jet
27 maart 2021

Al vele keren besteld , altijd goed. Deze keer was de pizza bijna koud en de gebakken aardappelschijfjes waren koud. Erg jammer

Hendriks
25 maart 2021

Heerlijke patat...

Anoniem
25 maart 2021

De salade en saus waren apart van de kapsalon.

M.S
23 maart 2021

De bestelling kwam veel sneller dan verwacht. Top! Ook weer zoals vorige keer heerlijk warm en vers gebakken. Kortom, geweldig 😁

Robin kirk
22 maart 2021

Smaak prima. Genoeg in porties. Op tijd geleverd.

Wesley
22 maart 2021

Heel lekker weer! Eten was perfect Bezorging was snel en goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thomas
21 maart 2021
Tanja
21 maart 2021
Thomas
20 maart 2021
Demi
18 maart 2021

Snel geleverd en lekker gegeten! thanks :)

Jelle
17 maart 2021

Blijf zo door gaan het eten is prima

Mirjam Beld
15 maart 2021

De smaak van de pizza was goed ,maar de pizza was niet warm dat was jammer . Mag Mirjam Beld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Loomulder
14 maart 2021

Eten kwam meer dan een half uur later en de aardappels en patat waren niet warm. Verder was de gratis drankje er niet bij

Carla Hilbrink
14 maart 2021

Ruim op tijd besteld voor 18.45 uur en het kwam pas om 19.20 uur jammer en de blikjes waren er niet bij.Terwijl een dag ervoor was het prima.

Ester
13 maart 2021

Super snel geleverd. Er stond een uur, maar het was we met 15-20 min al (ik woon dichtbij). Lekker gegeten!

Kim
12 maart 2021

Goed en lekker eten. Bezorger was keurig op tijd.

Anoniem
12 maart 2021
Snellink
11 maart 2021
Borggreve
10 maart 2021
Ras
9 maart 2021

We hadden spareribs besteld. Het was er binnen 25 minuten en ze waren voortreffelijk. Zeker gaan we daar weer bestellen.

Henk
8 maart 2021

Als altijd uitstekend

Moreno
7 maart 2021

Voor de eerste x besteld bij jullie, het was heerlijk!! Bestellen zekers wel weer een keer 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thomas
6 maart 2021
Dawid
5 maart 2021

Top, knoflooksaus vergeten te bestellen en hebben ze alsnog gebracht!

Vincent
4 maart 2021
KW
3 maart 2021

Heerlijk gegeten en de bestelling was er ook redelijk snel.

Kimberley
2 maart 2021

lekker en snel

Janneke
28 februari 2021
Borggreve
27 februari 2021

Weder om voor de tweede keer sauzen te kort Heb nu drie keer wat besteld en drie keer ontbrak er iets van de bestelling,erg jammer kwaliteit is super personeel vriendelijk

Carin
27 februari 2021
Martin van der Vecht
27 februari 2021

Alles lekker en goed op temperatuur. Zeer vlot bezorgd.